Oppfinnelser og smarte hjelpemidler for helsesektoren

standUP Løftesete, Movemaster forflytningsmatte, SitWalk og andre oppfinnelser av Per Halvor Lunde

  • standUP hjelper personen enkelt og uten risiko opp fra gulv uten manuelle løft for hjelperne - den løfter hele 160 kg - og veier kun 10 kg!
  • Lett å ta med ut i bilen etter at det som ville vært en tung og risikofylt jobb uten standUP, er gjort.
  • Pleiesele som sparer både pasient og pleiere for unødvendig slit og ubehag. Fra 6 som løfter og 1 som vasker til kun én pleier i arbeid som gjør alt sammen alene! Brukes når pasienter må ligge kun på rygg over lengre tid.
  • Pleieselen med ubrekkelig kjerne, polstring og hygienetrekk

Gjennom arbeid med pasienter både som pleier og fysioterapeut har jeg erfaringer som ofte fører til ideer og tanker om tekniske løsninger fordi vårt arbeid er altfor tungt og risikofylt slik det har vært i for mange år. Tusentalls ansatte i helsesektoren har gjennom årene skadet seg på arbeidet, og derfor trenger vi en kontinuerlig utvikling av nye og bedre hjelpemidler.

Noen av mine oppfinnelser og produkter presenteres her:

  1. standUP Løftesete for bruk i hjemmepleie når en har falt på gulvet og trenger hjelp opp igjen – uten at hjelperen behøver å løfte manuelt – med standUP løftesete er denne jobben risikofri for begge parter.
  2. Movemaster forflytningsmatte

Movemaster pleiesele for ryggliggende pasienter (se bildene nedenfor)

  1. Movemaster SitWalk forflytningsbånd ved forflytning i stol og rullestol

  1. Den nye hjemmesiden eller rettere sagt portalen www.forflytning.no inneholder alle mulige tips til fagfolk i helsesektoren på området forflytningskunnskap

 

© Forflytningsteknikk AS. mail@perlunde.no

Sist oppdatert 20.12.2023 kl. 08:55

Del denne siden med andre!

Share on Facebook